Búsqueda Avanzada

Alicante Podden

Título de la sección

AVsnitt 

Text

Avsnitt 1, Luciano och Disa är mäklare i den fantastiska staden Alicante. Denna Podd är riktad till svenskar som har tankar på att investera, flytta eller drömmer om ett liv i Alicante. Nu börjar ett nytt kapitel!


Avsnitt 2, Alicante podden har sin första gäst. Fantastiska Linda gästar oss i dagens avsnitt och delar sin resa om när hon försökte hitta rätt bostad i Alicante. En resa som skulle ta lång tid och flera flygg ner. Linda kände efter ett tag om att ge upp på sökandet men tack vare en plan samt tydliga mål så lyckades hon kanske göra sitt livs bästa investering
Duon är tillbaka från jullovet. I avsnitt 3 så pratar Luciano och Disa om det olika för samt nackdelar med lång och korttids uthyrning, rädslan som finns bland svenskar om ockupanter och de typiska bedrägerierna som förekommer i fastighetsbranschen. Luciano delar med sig om när han omedveten var delaktig i Alicantes största fastighetsbedrägeri , något som var otroligt psykist påfrestande men också hade kraftiga konsekvenser mot många personer.
Välkomna till avsnitt 4. I dagens avsnitt så gästar oss de fantastiska radarparet Maria och Viktor. De är piloter som har bas i Alicante stad och som har en lång erfarenhet av staden. De började sin resa med att köpa ett fantastiskt hus i gamla stan som dom idag hyr ut via airbnb. De har dessutom köpt en villa i Orihuela området som de total renoverar helt själva. Hur går det till? Förlorar man tålamodet? blir saker fel och hur lång tid tar det? Allt detta får du svar på i dagens avsnitt.Efter en lång paus så är duon tillbaka. Livet kommer emellan och det är just det vi pratar om just idag. Vi kommer med ett personligt avsnitt där vi pratar om hur vi mår, vad som händer, familj, barn, tids hantering samt en kronisk sjukdom. Planeten slutar aldrig snurra och det är bara att ta sig fram.

calle valdes
03001
Alicante (Alicante)

© Luciano Pena 2024

Avisos legales